Sonbaharda İntim Bölgeni Korumayı Unutma!

14.09.2023 - Perşembe 10:42

Sonbaharda İntim Bölgeni Korumayı Unutma!

Mevsim değişikliği, vücut ve cilt üzerinde tahrişe sebebiyet verip cildi kurutabiliyor, hassaslaştırabiliyor. Bu durum intim bölgesi için de geçerli. Zaten oldukça hassas olan intim bölgenin mikroflorası da ancak doğru bakım ve temizleme yöntemleriyle korunabiliyor.Laktik asit içeren Gvyna intim temizleme ürünleri, dış genital bölgenin pH dengesini koruyarak doğal mikroflorayı bozmadan bakım uyguluyor.

Saçımızın ve cildimizin mevsim geçişlerinden etkilendiği gibi vücudumuz da mevsim geçişlerinden ve değişikliklerden etkilenebiliyor. İntim bölgesi de benzer bir şekilde dönemsel dalgalanmalardan olumsuz olarak etkilenirken, etkili bir bakım ve temizlik yapmak oldukça önemli hale geliyor. 

Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiş Gvyna intim temizleme ürünleri, doğal laktik asit içeriği ile zararlı dış etkenlere karşı dış genital bölgenin mikroflorasını bozmadan kötü kokulara karşı koruma sağlayan doğal bir savunma mekanizması oluşturuyor.

Her gün kullanım için uygun olan Gvyna Fresh İntim Temizleme Mendili, doğal laktik asit ve Deo Aktif Kompleks içeren formülü ile intim bölgesinde uzun süreli ferahlık sağlıyor. 

Özellikle adet dönemi, spor, sauna ve yüzme sonrası olmak üzere her gün kullanılabilen Gvyna Fresh İntim Yıkama Jeli’nin doğal laktik asit ile zenginleştirilmiş içeriği kendinizi ferah ve güvenli hissetmenizi sağlarken dış genital bölgenizin doğal dengesini korumaya yardımcı oluyor.

Perrigo Hakkında

1887 yılında kurulan dünyanın önde gelen kişisel bakım ürünleri şirketi Perrigo, Türkiye’de 2009 yılından beri faaliyetlerini sürdürüyor. Dermokozmetik, kilo kontrolü, bit tedavisi, el ve ayak bakımı, deodorant, depilasyon, gebelik testi, tansiyon ölçüm cihazları kategorilerinde faaliyet gösteren Perrigo Türkiye’nin bünyesinde Sebamed, Bio-Oil, XL-S, Gvyna, Deotak gibi çoğu kategorisinde lider markalar bulunuyor.

Detaylı bilgi için:

GoodWorks İletişim Danışmanlığı

Tuğçe Degrel / tugce.degrel@goodworks.com.tr / 0537 613 17 84

Yelda Kantar / yelda.kantar@goodworks.com.tr / 0531 747 47 97

Nilay Aydoğan / nilay.aydogan@goodworks.com.tr / 0536 229 16 08

YORUM YAZ